På Fenskær Efterskole er et job ikke som andre!

Et job på en efterskole kan være virkelig givende og sjovt – blandt andet fordi man får lov til at arbejde med en masse forskellige unge og følge deres udvikling næsten hver dag i et år.

Et Fenskær Efterskole job er et af de bedre og nok også mere udfordrende. For Fenskær Efterskole er nemlig en specialefterskole, hvor man som ansat hjælper unge mennesker, der er blevet klemt i uddannelsessystemet. Med et Fenskær Efterskole job får man derfor mulighed for både at hjælpe og gøre en forskel for unge mennesker med problemer.

Få mere af vide om hvordan det er at arbejde på Fenskær Efterskole

På Fenskær Efterskole er lærerne delt op, så de underviser i værkstedsfag og valgfag. Desuden bliver eleverne tildelt et hus sammen med en eller flere lærere, hvortil lærerne fungerer som kontaktperson for de elever, som bor i huset. På den måde får de unge en tæt kontakt med de voksne, og det er nemt for eleven at gå til en ansat, hvis man har problemer.

Et Fenskær Efterskole job som lære og kontaktperson er derfor sjældent ensformigt eller kedeligt, så man skal være en person, der er hurtig til at omstille sig og samtidig skal man kunne yde empati og tålmodighed – og eller være klar på et job fyldt med glæde og sjove oplevelser med en masse dejlige unge mennesker.