Maksimer dit velbefindende med sexlegetøj

sexlegetøj

Langt de fleste af os kender til fænomenet, at man har lidt lavt selvværd på en eller anden given dag eller man føler sig langt fra på toppen. Det er uden en egentlig forudgående episode. Det er bare sådan man har det og man ved ikke helt hvorfor. Uanset om man er nedtrykt eller om man er i dårligt humør kan sexlegetøj faktisk afhjælpe din humørmæssige tilstand og bringe dig i langt bedre humør som faktisk holder hele dagen. F.eks. kan anvendelse af sexlegetøj om aftenen eller tidligt om morgenen sikre dig, at dit humør holder bedre gennem hele dagen. Og det er ikke bare en påstand uden hold i. Adskillige undersøgelser peger på, at anvendelsen af sexlegetøj får hjernen til at udskille langt flere af kroppens naturlige humørstoffer. Af humørstoffer som udskilles ved leg med sexlegetøj kan nævnes: Oxytocin, adrenalin, dopamin og sidst men ikke mindst serotonin. Serotonin ved man har en direkte forbindelse med det humør som vi befinder os i. Af samme årsag fungerer såkaldte lykkepiller på samme vis. SSRI-præparater hæver nemlig niveauet i hjernen af serotonin ved at blokere for genoptagelsen af serotonin mellem synapserne i hjernen. Et øget indhold af serotonin i hjernen bringer os automatisk i mere stabilt og bedre humør. Lykkepiller virker ud fra dette princip om ligevægt og det pudsige er, at billigt sexlegetøj faktisk kan gøre det samme.

Så man kan faktisk maksimere sit velbefindende ved at anvende sexlegetøj om aftenen eller morgenen. Det har yderst positive effekter på os som mennesker.

Skal det være et bestemt stykke sexlegetøj?

Man kan selvfølgelig undre sig over, om det nu er et bestemt stykke sexlegetøj, der giver os alle de her positive effekter som ovenfor er nævnt. Det drejer sig faktisk ikke om, hvilket stykke sexlegetøj som man anvender til selvtilfredsstillelse. Det er måden man anvender det på og om man opnår klimaks. For uanset hvordan man vender og drejer det, handler det faktisk om at nå klimaks. Klimaks er belønningen ovenpå anvendelsen af sexlegetøjet og det vil subsidiært sige udløsningen. For kvinder handler det om at nå orgasmen og for mænd handler det om at nå udløsningen og/eller orgasmen. Det er når vi som mennesker når dette punkt, at alle humørhormonerne udløses.

Derfor har det i praktikken ingenting at sige, hvilket stykke sexlegetøj man anvender. Hvis man som man lader sig tilfredsstille af en prostatavibrator og det bringer en frem til udløsningen, er det lige så godt som hvis man er en kvinde og anvender en dildo til at nå frem til klimakset. Det betyder i al sin enkelthed, at sexlegetøj ikke har noget at sige. Det er klimakset og så har det ingenting at gøre med dine personlige præferencer. Målet helliger midlet, fristes man til at sige.

Har sexlegetøjets funktionalitet noget at sige?

Sexlegetøjet funktionalitet har som sådan ingenting at sige, når det handler om at maksimere sit velbefindende. Det er dog klart, at jo lettere sexlegetøjet er at anvende, des mere har man lyst til at anvende sexlegetøjet, når trangen melder sin ankomst. Og selv trangen kan udløses af mange forskellige faktorer. F.eks. kan man bare have mere lyst til selvtilfredsstillelse den ene dag end den anden dag og igen spiller humøret også en rolle. Hvis man f.eks. er et i mindre godt humør en dag, kan man med fordel tage sit funktionelle favorit-sexlegetøj frem og lege med det. Det må gerne være enkelt i sin anvendelse, altså let at anvende og så give en hurtig respons. Man kan sige, det skal give den hurtige vej til klimaks. Så er det altså ret vigtigt, at sexlegetøjet ikke er for bøvlet at anvende. Det skal være lige ud af landevejen og i langt de fleste tilfælde er alt sexlegetøjet på MakeLove Sexshop faktisk meget enkelt at anvende. Funktionaliteten er i top og det er let at anvende uden at man behøver læse sig igennem mange sider i den medfølgende manual. Det er ikke forkert at sige, at sexlegetøjet skal være plug and play. Og det er det heldigvis også. Funktionaliteten er vigtig for at give den ønskede tilfredsstillelse og så skal det være let at anvende.

Det gode liv med sexlegetøj

Sexlegetøj bringer en hel række af positive effekter med sig, og det betyder faktisk at regelmæssig anvendelse og leg med sexlegetøj giver os et bedre liv. Man kan sige, at regelmæssig anvendelse af sexlegetøj giver os et kvalitativt forbedret sexliv og dermed – som en direkte følge deraf – et langt bedre liv end uden sexlegetøj. Det gode liv med sexlegetøj kommer både os som singler til gode, men det kommer i lige så høj grad os til gode selvom vi er i et parforhold. Sexlegetøj tilfredsstiller os og giver som singler eller som par et langt bedre liv. Det kan man have i mente næste gang man skal købe sexlegetøj hos en sexshop på nettet.