Kikkertundersøgelser og behandling af åreknuder

Kirurgen.dk, der er beliggende i Charlottenlund, er blandt de førende klinikker, der tilbyder kikkertundersøgelser og behandling af åreknuder. Der tilbydes en bred vifte af kikkertundersøgelser, hvori der bl.a. kan nævnes gastroskopi, der kan undersøge spiserør, mave og tolvfingertarm. Koloskopi udføres også, der kan undersøge forskellige komplikationer med tyktarm mv.

  • nsker man at læse om de forskellige former for kikkertundersøgelser, der udføres på klinikken, så finder man grundige patientguides inde på hjemmesiden. Hertil information omkring tidsforbruget på kikkertundersøgelser og fasteforløb mv.

Behandling af åreknuder kan udføres på flere forskellige måder på klinikken, men den mest udbredte behandlingsform på klinikken – og i al almindelighed i dag, er laserbehandling. Dette skyldes, at behandlingsformen er mere skånsom for patienten og medfører færre komplikationer. Behandlingsformen er så effektiv, at patienten kan genoptage arbejdet dagen efter i langt de fleste tilfælde. Dog frarådes det, at man kører hjem samme dag, som behandlingen af åreknuder har fundet sted.

Information om kikkertundesøgelser og åreknuder på hjemmeside

Inde på Kirurgens hjemmeside finder man mere information om kikkertundersøgelser og behandling af åreknuder. Der er ligeledes kontaktoplysninger til specialklinikken, hvor man altid er velkommen til at ringe eller skrive omkring nærmere detaljer på de forskellige behandlinger og kikkertundersøgelser.