Har du ikke været til tandlæge i mange år?

Har du ofte problemer med dine tænder, men tør ikke at gå til tandlægen, da du er bange? Har du måske ikke været til tandlægen i flere år? Så skal du ud og finde en tandlæge, som kan hjælpe dig!
Der findes nemlig få tandlæger derude, som er specialister inden for tandlægeskræk.

Skræmt fra barndommen?

De fleste med tandlægeskræk, har den på grund af deres tandlæger fra barndommen. Skoletandlæger gav ofte ikke det bedste indtryk, da de ikke var nænsomme. Der er mange elever på en skole og der er derfor meget at se til og det kan mærkes. Man får derfor det indtryk, at det hele skal overstås hurtigst muligt, så den næste elev kan blive tilset. Det er i hvert fald sådan jeg husker det! Jeg var virkelig bange, når jeg skulle til tandlægen, da det altid gjorde ondt. Jeg var dog også en af de børn, som altid havde mange huller og derfor skulle jeg altid have en længere tid med smerter. Det var frygteligt!

Jeg gik aldrig til tandlægen

Jeg gik ikke til tandlægen i mange år, da jeg var bange for at få den samme behandling, som jeg gjorde, da jeg var barn. Jeg havde dog mange problemer med mine tænder, da jeg selvfølgelig ikke gik til tandlægen. Det prøvede jeg blot at glemme og tog derfor bare smertestillende. Det var dog meget befriende at blive voksen, da jeg nu selv var min egen herre. Jeg kunne selv vælge, om jeg ville tage til tandlægen eller ikke, som var behageligt. Det er dog ikke behageligt at have mange tandsmerter og man skal derfor aldrig gøre det samme, som jeg gjorde. Det er vigtigt at gå til tandlægen og det er derfor noget man altid skal gøre! Tag dig derfor sammen og gør det hver eneste år, når du får brev!

Jeg kunne nemlig pludselig mærke en forfærdelig tandpine, som kom ud af det blå. Jeg kan tydeligt huske det. Jeg sad på arbejdspladsen og fik pludselig kraftige smerter i en af mine tænder. Jeg ville dog ikke ringe til min daværende tandlæge i Hellerup, da jeg ikke var tilfreds. Jeg havde nemlig været der én gang før, hvor jeg oplevede det samme, som dengang jeg var barn.
Det var ligeledes meget svært at få fat på min tandlæge, når jeg havde brug for det og derfor opgav jeg til sidst. Jeg gik derfor ind på nettet og søge på en tandlæge i Hellerup og fandt heldigvis den tandlæge, som har fjernet min tandlægeskræk!

Tandklinikken.biz

Jeg fandt nemlig Tandklinikken.biz. Jeg havde aldrig hørt om den før, men tænkte at jeg alligevel måtte ringe til den. Det gjorde jeg og blev straks modtaget af den sødeste sekretær, som havde en tid med det samme. Jeg tog mig derfor sammen og tog derhen.
Selve klinikken er ren og flot, men samtidig også hjemmelig. Man føler sig derfor ikke utilpas, da man straks føler ro. Derudover er personalet meget servicemindede og man slapper derfor endnu mere af.
Tandklinikken.biz er specialister i tandlægeskræk, som jeg med det samme bemærkede. Det var virkelig behageligt at ligge i stolen, da de var meget nænsomme.

Efter denne fantastiske oplevelse, har jeg nu fundet mig en tandlæge i Hellerup, som altid er klar til at hjælpe mig, når jeg har brug for det. Der er hverken problemer med kontakt eller at få tider og personalet er der intet at klage over! Så hvis du har brug for en tandlæge i Hellerup, kan det varmt anbefales at kontakte Tandklinikken.biz!