Boost dit vægttab ved hjælp af en fedmeoperation med Gastriball

Gastriball fedmeoperation

De fleste af os kender nok følelsen af, at man godt kunne tænke sig at tabe sig. Hvad enten det er et par enkelte kilo eller flere, er et vægttab ofte en svær ting, der kræver meget disciplin og hårdt arbejde at gennemføre. Ikke alene skal man finde tid til at træne i en travl hverdag, men man bliver også nødt til at spise langt mindre, end man er vant til. Det er ofte den sværeste del, fordi det føles unaturligt at ”sulte” kroppen og ikke spise, når man er mæt. Det er denne udfordring, som Gastriball forsøger at komme til livs med en fedmeoperation, der ikke kræver noget kirurgisk indgreb, men i mange tilfælde giver brugbare og mærkbare resultater.

Hvordan fungerer Gastriball?

Som sagt er Gastriball en fedmeoperation, der ikke kræver noget kirurgisk indgreb. Ideen med det er, at man indfører en ballon i maven, der optager plads. Ballonen består af blød silikone, der enten er fyldt med luft eller saltvand, og den er derfor helt ufarlig for kroppen. Når ballonen fylder i maven, vil man opnå en større mæthedsfornemmelse, og derfor er det ikke længere en stor udfordring at skulle spise mindre, end man plejer. Tværtimod vil det føles helt naturligt, fordi du allerede føler dig mæt. Gastriball fedmeoperationen har altså samme grundtanke som en gastrisk bypassoperation, men i modsætning til den form for operation, kræver Gastriball ingen kirurgisk indgriben. Proceduren med at få ballonen ind i maven kræver kun lokalbedøvelse og kan gøres i en af Gastriballs klinikker rundt omkring i Danmark.

Opnå et vægttab, der holder

Én ting er at tabe kiloene – en helt anden er at holde dem fra at komme på igen. Det sværeste ved vægttab er ofte, at man skal vedligeholde det og passe på med at falde tilbage i gamle og mere usunde vaner. Gastriball ballonen fjernes som regel efter 6-12 måneder afhængigt af ballontypen, hvilket betyder, at man derefter selv skal gøre arbejdet med at holde den nye vægt. Når man får en fedmeoperation hos Gastriball, får man samtidig vejledning omkring kost og motion, som man kan bruge, også efter ballonen er taget ud. På den måde bliver det nemmere at opnå et vægttab, der holder, samtidig med at du slipper for at skulle få foretaget en kirurgisk operation. En fedmeoperation med Gastriball vil både være smerte- og risikofrit under hele behandlingen. Gastriball er altså et godt valg for dig, der vil opleve et effektivt vægttab med en fedmeoperation uden kirurgisk indgriben.