// ETHICS

Vi føler det er nødvendigt at tage et etisk standpunkt, når man bevæger sig inden for et område, der har med menneskers helbred og velvære at gøre.

Vores indlæg og tanken bag bloggen er udelukkende et udtryk for egne holdninger. Vi er ikke uddannet inden for ernæring, sundhed eller fitness, men deler blot de tanker, opskrifter og tips, der virker for os. Det kan sagtens være noget andet virker bedre for dig. Har du helbredsligende sygdomme eller oplever du smerter ved motion, vil vi anbefale dig at kontakte en fagkyndig frem for at følge vores rutiner.

Sponsorerede indlæg og modtagelse af gaver:

Vi modtager nogle gange et bestemt beløb for at skrive om et produkt. Hvis et indlæg er sponsereret vil det blive angivet tydeligt i indlægget. Vi skriver kun om de produkter og ydelser, som er i overensstemmelse med bloggens fokusområde og som vi tror kunne være relevante for jer. Vores udtalelser i forbindelse med disse indlæg er 100 % et udtryk for vores oprigtige mening.

Hvis vi modtager et gratis produkt vil det blive angivet i det pågældende indlæg. Vi skriver ærligt vores holdning til den modtagne gave og du kan som læser derfor vide, at vores vurdering er 100 % subjektiv og reel.

Affiliate links:

Nogle af de links vi deler er affiliate links. Det betyder, at når vi linker til en webshop, så får vi en procentdel for det, hvis I køber noget via linket. Ved at I blot klikker på det gør ingen forskel for os. Vi vil altid gøre opmærksom på det når der er tale om adlinks, så du som læser ved det. Vi linker kun til de webbutikker vi selv anvender og som vi kan stå inde for.

Billeder og lån heraf:

Billeder eller videoer taget eller delt af os er I velkomne til at låne, så længe I linker til vores blog. Det er god stil, så lad os hjælpe hinanden!

Kommentarer:

Vi tror på ytringsfrihed og vil elske at høre fra jer, men mener også man har en vis pli når man begår sig i cyberspace. Vi vil derfor ikke acceptere stødelige kommentarer og påtager os retten til at fjerne specifikke kommentarer, hvis de ikke overholder disse retningslinjer.

Fit For Livin inspo

Danica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site