Frisøranbefaling Aarhus // Stinna Røgen

November 1, 2013 in Dagens Tip, Skønhed

Frisører er et ømt emne for de fleste, især hvis man stadigvæk ikke har fundet den rette. Jeg har været igennem MANGE i Aarhus, men har aldrig været helt tilfreds. Lige pludselig fandt jeg FRISØREN, men pludselig var hun væk igen.

Frisør 2

Heldigvis fandt jeg hende igen, efter meget research. Hun havde nemlig åbnet egen salon og jeg elsker stemningen, passionen og helhedsoplevelsen derinde. Det jeg er mest vild med er, at det kun er min frisør og én frisørassistent, der er tilknyttet. D.v.s. det er den samme, der er igang i hele processen. Jeg har tidligere været i større frisørsaloner, og jeg kunne snildt nå at møde fire mennesker på de to timer, der ofte ikke snakkede godt sammen og derved opstod der forvirring om hvad jeg ville opnå. Det var jeg ikke fan af. Men heldigvis er det ikke aktuelt længere. Min frisør, Stinna, er nemlig kompetent, brænder for feltet og er en rigtig god rådgiver.

Frisør 1

Frisøren hedder Stinna Røgen og ligger på Frederiksbjerg (Frederiks Allé 94 – lige på hjørnet ved broen). Priserne er rimelige og behandlingerne er lige i skabet. Jeg har endda fået flere veninder henvist dertil, der alle er tilfredse. Så leder du efter en ny frisør i Aarhus, får stedet mine varmeste anbefalinger. Stinna (indehaveren) er SÅ sød, hjælpsom og meget dygtig. Det samme gør sig gældende for Zadie. Bare et godt tip på en grå fredag ;)

Har I funder jeres favorit frisør eller leder I stadigvæk?

// For god ordens skyld skal det lige nævnes, at indlægget IKKE er sponsoreret. Men blot et godt anbefalingstip til jer i Aarhus :)

Signature